Puccini

Amsterdam heeft een designprijs gewonnen voor de Puccinimethode. De Amsterdamse traditie voor het inrichten van de openbare ruimte. Genoemd naar de ambachtelijke chocoladewinkel Puccini, om de hoek van het gemeentehuis. Want voor een kwalitatief hoogwaardige openbare ruimte komt het – net als bij het maken van goede bonbons- aan op passie, ambacht, goede ingrediënten, gedegen voorbereiding en zorgvuldige uitvoering, dachten de ambtenaren al snoepend van hun bonbons. Met duidelijke afspraken over materiaalgebruik brengt de Puccinimethode de openbare ruimte in de hele stad op eenzelfde kwaliteitsniveau en ontstaat een herkenbaar Amsterdams straatbeeld dat rust uitstraalt.

20180406_163549.jpg
20180412_134232.jpg
20180320_130206.jpg

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: