Watermanagement

Met het uitgraven van een woonkelder in Amsterdam is een kapitaal te verdienen … zegt men. Maar is het ook een goed idee in de Watergraafsmeer, het laagste punt van de stad? Buurtbewoners, die hun kelders hebben uitgerust met een pomp, een karrenvracht schelpen, of ervaring hebben met hozen, weten wel beter. De foto’s hieronder laten de voortgang zien van de bouw van een wooncomplex met kelder over de afgelopen 10 maanden. Het project is inmiddels verdwenen van de site van de ontwikkelaar. Ook heb ik er al tijden geen bouwwerkzaamheden meer gezien. Het goede nieuws: komende zomer kunnen we in deze kinderrijke straat misschien wel een buurtzwembad openen. Tijd voor een bewonersinitiatief?

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: