Millennialmusea

Dankzij een samenwerking met het Museum of Contemporary Art, maken bezoekers van de UTC Mall in San Diego kennis met 70 kunstwerken van lokale kunstenaars. Op zoek naar nieuwe winkelconcepten die retail en kunst combineren? Kijk eens naar de Showfields Mall in New York City, of de art malls in China, daar al jaren dé hangout voor de jeugd. Met een wisselend museum-retailconcept bieden de malls van K11 een omgeving die scoort op social media en kansrijk is voor e-commerce. Ontwikkelaars van art malls spelen in op de zoektocht naar cultureel kapitaal onder de groeiende middenklasse. En met succes: de in 2018 geopende British Museum pop up store in de LCM Mall in Shanghai, werd de best bezochte winkel van de mall. Musea voor millennials!

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: